Tapahtumat

Opiskelijahaalarikulttuuri on myös tietysti osa Taideakatemiaa! TOY ry:n tapahtumakattaus on laajentunut vuosien varrella. Koko syyslukukauden starttaa perinteinen Kickstart My Art, joka hulvaton rastikierrospläjäys uusille taideakatemian opiskelijoille. Uutukaisia tapahtumakatraassamme on Taideakatemian Piknik ja Grill And Chill, jotka molemmat sisältävät yhteistä hengailua taideakatemialaisten kesken. Syksyllä on tulossa myös muutamat yhteisbileet muiden opiskelijayhdistysten kanssa, suurta kiitosta niittäneet Kotibileet sekä tietenkin Pikkujoulut talvin kynnyksellä.

TOY:lla on myös paljon päihteettömiä aktiviteetteja. Turun kaupunginteatterin kanssa on jo vuoden verran tehty yhteistyötä, ja opiskelijahintaiset teatteriretket ovat kiinnostaneet monia. Taideakatemian Yö on jo kunnioittavan 10 vuoden iän saavuttanut joka syksy järjestettävä kulttuurispektaakkeli, jossa taideakatemialaiset näyttävät omia taitojaan. Lisäksi Taideakatemialaisten ilta on uudenlainen konsepti, joka on suunnattu vain taideakatemialaisille toisin kuin Taideakatemian Yö on avoin kaikille tapahtumasta kiinnostuneille. Viime lukuvuotena lanseerattiin lajikokeilutapahtumakonsepti yhdessä TOM ryn ja MoMe ryn kanssa. TMT-tapahtumissa pääsi mm. kokeilemaan voimiaan bolderoinnissa, taikomaan drinkkejä ja sotimaan megazonessa.

Jos haluat mukaan kehittämään opiskelijakulttuuria, ota rohkeasti yhteyttä meihin (sillä auttavia käsiä ei koskaan ole liikaa!) ja kerro meille miten voisit auttaa. Haluatko enemmän taideakatemialaisille tarkoitettuja yhteistapahtumia? Onko sinulla idea uuteen opiskelijabilekonseptiin? Kaipaatko Taideakatemian omaa kevätjuhlaa? Ota yhteyttä!

Myös uudet tapahtumatoiveet otetaan tietysti huomioon! Vuonna 2017 tapahtumatiimiä vetävät Saana Rantala, Eveliina Aaltonen ja Jemina Nylund apunaan mahtava joukko tapahtumatiimiläisiä. Heidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta tapahtumat(at)toyry.fi

Tulevia tapahtumiamme:

25.1. Kotibileet
1.3. YsäriPOP
5.4. Värien sota

Meidän aiempien bileiden kuvia voi käydä kurkkimassa vaikkapa täältä!

Hillitön hiillos 2.0 -vappupiknik