Info

Mikä on TOY ry? 
Vuosijuhlat 2013
TOY ry (Turun Taideakatemian opiskelijayhdistys) on vuonna 1998 perustettu kaikkien taideakatemialaisten oma yhdistys. Kuudensadan media-, taide- ja kulttuurialan opiskelijan etua ajaa yhdentoista hengen hallitus, joka kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan opiskelijoille tärkeistä asioista. TOY:n taustalta löytyy puheenjohtajan ja hallituksen lisäksi varajäsenistö sekä joukko opiskelija-aktiiveja, joita ilman yhteiset tapahtumat ja bileet jäisivät toteuttamatta.

TOY järjestää tapahtumia ja bileitä useita kertoja vuodessa, joista suurin lienee vuosittaiseksi perinteeksi muodostunut Taideakatemian Yö. Syyslukukaudella järjestettävä avointen ovien ilta on kerännyt vuosittain lähes tuhat kävijää ihastelemaan koulumme kulttuurin kirjoa, jonka lisäksi se tarjoaa opiskelijoille mahtavan tilaisuuden esitellä töitään mahdollisille tuleville työnantajille ja asiakkaille.


Aktiviteetteja
Hippies vs. Hipsters 2014
Lukuvuoden aikana TOY saa paljon aikaan. Uudet opiskelijat toivotetaan tervetulleeksi Kickstart My Art -rastikierroksella, jota on kehuttu koko opiskeluvuoden parhaaksi tapahtumaksi. Taideakatemian värikkääksi käyntikortiksi muodostunut Taideakatemian Yö kerää vuosittain tuhansia kävijöitä kokemaan, näkemään ja kuulemaan Taideakatemian opiskelijoiden luovuutta. Taideakatemian Yön järjestämistä varten tarvitaan aina auttavia käsiä niin markkinointiin, ohjelmaan kuin tuotantoonkin.

Opiskelijahaalarikulttuuri on myös tietysti osa Taideakatemiaa! Vuosittain bailataan ysäritunnelmissa Ysäripop-bileissä, reivataan Värien sota-kemuissa ja vedetään parhaat päälle Hippies vs. Hipsters -teemabileissä. Pienempiä tapahtumia ja bileitä on myös riittänyt pikkujouluista haalarikastajaisiin ja paljon kiitosta saaneet Kotibileet. Koitamme aina kehittää opiskelijoille jotain uutta, jotta neljän vuoden aikana pääsisistte osallistumaan kaikenlaisiin erilaisiin juhliin ja tempauksiin.

Taideakatemian haalarit
TOY ry:n musta-turkoosit haalarit ovat valehtelematta hienoimmat ja tyylikkäimmät opiskelijahaalarit kaupungissa. Lisätietoja opiskelijahaalareista saat TOY:n haalarivastaavalta Katriina Kantoselta osoitteesta haalarit@toyry.fi.


Taideakatemian haalareita sponsoroimassa vuonna 2016: Turun Kaupunginteatteri, Night Club Marilyn, Bar Toimisto, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Taidemuseo

Taideakatemian haalareita sponsoroimassa vuonna 2015: Bar Toimisto, Kauppakeskus Skanssi, Night Club Marilyn, The Monkey, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Kaupunginteatteri

Taideakatemian haalareita sponsoroimassa vuonna 2014: Kauppakeskus Skanssi, Night Club Marilyn, The Monkey

Taideakatemian haalareita sponsoroimassa vuonna 2013: Kanava.to, Teatteri- ja mediatyöntekijöidenliitto, Night Club Marilyn, The Monkey ja Tampereen Vesileikkaus Oy.

Taideakatemian haalareita sponsoroimassa vuonna 2012: Turun Kaupunginteatteri, Eastway, The Monkey, Night Club Marilyn, Kanava.to, Ravintola Rantakerttu, Turun Taidemuseo, Logomo ja Ravintola Vesihiisi.

Taideakatemian haalareita sponsoroimassa vuonna 2011: Turun Kaupunginteatteri, Turun Taidemuseo, Turun Filharmoninen Orkesteri, The Voice/Iskelmä, Ravintola Rantakerttu, Mainostoimisto Revolver, Place Marketing, Osula, Legendium, Asennustyö Ahlqvist Oy, Paikallislehti Turuntienoo, OS/G, Sesoma, Piruetti ja Dancestudio Funky.